30 augustus 2022

Eerste PowerGo-laadpaal in Veendam in gebruik

Bij Brouwhotel Parkzicht in Veendam kunnen gasten sinds kort hun elektrische auto gemakkelijk en snel opladen. Naast het hotel beschikt de locatie over een grand café restaurant, een brouwinstallatie, een slijterij en verschillende zalen. Het Brouwhotel trekt een hoop bezoekers, waardoor de laadoplossing van PowerGo goed van pas komt.  

Ab Weij is eigenaar van Brouwhotel Parkzicht. Het hotel is in 1931 opgericht door de overgrootvader van Ab Weij. Sindsdien is het bedrijf in de familie gebleven. ‘’Op een gegeven moment krijg je vraag vanuit je gasten naar het opladen van elektrische auto’s.’’, vertelt Ab Weij. ‘’Verderop in Veendam zijn natuurlijk wel laadpalen, maar het is mooi als je deze service zelf kan bieden aan je hotelgasten.’’ Bij het hotel staat sinds april een PowerGo-laadpaal van 22 kilowatt. Hier kunnen twee auto’s tegelijkertijd worden opgeladen. ‘’En er wordt sindsdien flink gebruik van gemaakt!’’

Ook is Ab Weij mede-eigenaar van The Ranch in Veendam. Dit is een Latijns-Amerikaans restaurant, en ligt naast recreatiepark Borgerswold. Omdat de realisatie van de laadoplossing bij het hotel positief is verlopen, zullen er ook bij The Ranch laadpalen van PowerGo geïnstalleerd worden. Hier komen drie DC30 laadpalen, met mogelijkheid tot een eventuele uitbreiding. Voor bezoekers is dit een ideale locatie om de auto op te laden tijdens een wandeling of fietstocht, of tijdens een bezoek aan het recreatiepark of The Ranch.

De PowerGo-laadpaal bij Brouwhotel Parkzicht in Veendam

Alle zorg uit handen en opladen met groene energie

Met de (snel)laadpalen van PowerGo hoeven ondernemers of locatie-eigenaren geen eigen investering te doen. PowerGo neemt dit voor eigen rekening en risico. De laadpalen hebben een eigen aansluiting, buiten de meterkast om. Daarnaast is er een vergoeding per kilowattuur. Alle zorg wordt voor de locatie-eigenaar uit handen genomen, inclusief de service en het onderhoud.

Als dochterbedrijf van PowerField garandeert PowerGo dat de elektriciteit voor 100% uit zonneparken van Nederlandse bodem afkomstig is. Zo zorgt PowerGo ervoor dat gebruikers duurzaam en snel hun auto kunnen opladen. Laadoplossingen voor alle bestuurders van elektrische auto’s is samen met groene energie een groot onderdeel van PowerGo’s ambitie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

PowerGo laadpalen