2 november 2023

Laadoplossingen voor Parques Reunidos Group in Spanje

PowerGo voorziet de Spaanse attractieparken Aquopolis, Selwo Aventura, Parque Warner en Faunia van in totaal 146 laadpunten. Bestuurders van elektrische voertuigen (EV’s) kunnen hier opladen met 100% duurzame energie. 

De vier attractieparken behoren tot Parques Reunidos Group, een van de grootste beheerders van attractieparken ter wereld. De samenwerking met Parques Reunidos Group is een van PowerGo’s grootste projecten in Spanje. Bezoekers kunnen hun EV gemakkelijk opladen terwijl ze de dag doorbrengen in het attractiepark. 

Aquopolis

PowerGo heeft Villanueva de la Cañada’s waterpark Aquopolis voorzien van veertien AC-laadpunten van 22 kilowatt.

Selwo Aventura

Bij Selwo Aventura, een attractiepark en dierentuin in Estepona, heeft PowerGo twaalf AC-laadpalen van 22 kilowatt geïnstalleerd.

Parque Warner

PowerGo plaatst 86 AC-laadpunten van 22 kilowatt bij attractiepark Parque Warner in Madrid. Deze laadpunten worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 in gebruik genomen.

Faunia

Bij Faunia, een dierentuin en botanische tuin in Madrid, worden 34 AC-laadpunten van 22 kilowatt geplaatst. Ook deze laadpunten worden naar verwachting begin volgend jaar operationeel.

Laadoplossingen voor Parques Reunidos Group in Spanje
Parques Reunidos Group locaties PowerGo

Duurzaam opladen  

“We zijn erg blij met de laadoplossingen. Deze bieden een extra service aan onze bezoekers”, zegt Marc Ruiz Guevara, Project Manager bij Parques Reunidos Group. ”Het is een groot voordeel voor ons dat PowerGo de investering van de laadinfrastructuur verzorgt en het hele proces faciliteert.” 

‘’Bij PowerGo staat duurzaam en gemakkelijk opladen met groene energie voorop. Onze laadoplossingen bieden voordelen voor zowel de attractieparken als de bezoekers. Zo neemt PowerGo alle zorgen uit handen voor de locatie-eigenaren”, vertelt Alberto Antón, Project Manager Spanje bij PowerGo. ”We zijn erg blij met de samenwerking, waarmee we bijdragen aan de uitrol van het laadnetwerk en aan PowerGo’s ambitie om een van de grootste CPO’s in Europa te worden.” 

Bekijk onze projecten

Slimme en duurzame laadoplossingen van PowerGo

Projecten