Marketing and Communications

PowerField gaat voor slimme en innovatieve energie-oplossingen. Wij ontwikkelen, bouwen en beheren zonneparken, laadpalen en opslagsystemen. Wij zijn dagelijks bezig met innoveren binnen de hernieuwbare energiesector. Dit doen wij efficiënt, duurzaam, lokaal betrokken en maatschappelijk verantwoord. Sinds haar bestaan heeft PowerField meer dan 1000 MWp aan zonneparken ontwikkeld. Daarnaast houdt PowerField zich bezig met de ontwikkeling van energieopslag in batterijen. Met dochteronderneming PowerGo is PowerField een sterk opkomende speler in de Europese (snel)laadindustrie voor elektrische voertuigen. De laadpunten worden voorzien van zonne-energie van Nederlandse bodem.

Op onze websites vind je meer informatie over PowerGo en PowerField:

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker Marketing and Communications. Bij deze functie kom je te werken in een klein en gespecialiseerd team. Samen met jouw collega ga jij aan de slag met de dagelijkse marketing- en communicatiewerkzaamheden voor zowel PowerField als dochteronderneming PowerGo. Daarnaast kun jij ook goed zelfstandig werken. In deze functie krijg jij verschillende taken en verantwoordelijkheden:

  • Bedenken van nieuwe thema’s en onderwerpen voor content;
  • Opstellen en bijwerken van de contentkalender en communicatieplanning;
  • Schrijven van artikelen, pers- en nieuwsberichten;
  • Contentcreatie (op kantoor en op locatie);
  • Opmaken van promotiematerialen (flyers, visitekaartjes, banners);
  • Organisatie rondom events als openingen en beurzen;
  • Opstellen en versturen van de interne nieuwsbrief;
  • Onderhouden van de websites.

Bij deze taken en verantwoordelijkheden heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.

Over jou

Bij het ontwikkelen, bouwen en beheren van zonneparken, laadpalen en opslagsystemen help jij als medewerker Marketing and Communications bij de interactie met de omgeving en het schrijven en verbeelden van onze plannen. Verder is het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt:

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast beheers je ook de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift;
  • Bij voorkeur werkervaring binnen een soortgelijke functie;
  • (Enige) ervaring met programma’s als Illustrator, Photoshop en Lightroom;
  • Klantgericht, pro-actief en accuraat;
  • Affiniteit met de energietransitie, zonne-energie en laadinfra;
  • Een afgeronde HBO-opleiding, of je hebt dit niveau met werkervaring bereikt.

Wat wij bieden

Als medewerker Marketing and Communications bij PowerField en PowerGo kom je te werken binnen een snelgroeiende markt. We bieden je een zeer afwisselende baan bij een professionele organisatie met een sterke groeiambitie, die een belangrijke rol speelt in de dynamische wereld van duurzame energie. Je werkt samen met een hecht team van gedreven professionals met een groot scala aan expertise- en ervaringsniveaus. Bij PowerField en PowerGo krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om aan toonaangevende projecten te werken.

Wij hebben kantoren in Wormer en Groningen. Jouw standplaats is in beginsel in Groningen, waar je samen met de andere medewerker Marketing and Communications komt te werken. Verder bevindt jouw werkgebied zich door heel Nederland, en soms daarbuiten.

Spreekt dit je aan en herken je jezelf in dit profiel? Of twijfel je hierover, maar ben je toch geïnteresseerd in de functie? Neem gerust contact met ons op. Stuur jouw motivatie en CV naar careers@powerfield.nl. Wij horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.