PowerGo

PowerGo wil elektrische mobiliteit (eMobility) en snel en duurzaam opladen stimuleren. De snellaadpunten van PowerGo worden voorzien van de opgewekte energie uit zonneparken. Dit zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot in het vervoer effectief en substantieel wordt verminderd.

Vraag en aanbod komen samen: snellaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s) worden voorzien van duurzame energie. Op deze manier levert PowerGo niet alleen een belangrijke bijdrage aan de Europese energietransitie, maar ook aan de uitrol van een Europees (snel)laadnetwerk. PowerGo heeft de ambitie om een belangrijke Charge Point Operator (CPO) van Europa te worden.

PowerGo’s moederbedrijf, PowerField, is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst met zonneparken.

100% Groen – 100% Duurzaam – 100% Nederlands – 100% Aantoonbaar

PowerGo (snel)laadpunten: de volledige oplossing

Oplaadpunten voor EV’s zijn inmiddels onmisbaar geworden voor bezoekers, klanten of medewerkers van een locatie. Snellaadpunten zullen nieuwe bezoekers trekken en de loyaliteit van bestaande klanten op uw locatie vergroten.

Met de snellaadpunten van PowerGo hoeft de eigenaar van een locatie geen eigen investering te doen. PowerGo faciliteert dit graag voor eigen rekening en risico. En als locatie-eigenaar profiteert u als PowerGo-locatiepartner van de opbrengst van de laadpalen. PowerGo kan een nauwkeurige oplossing voor automatische terugbetaling bieden die wordt ondersteund door volledig schone en hernieuwbare energie, met snelheid en nauwkeurigheid. Dit is een belangrijke factor bij het vergelijken van de mogelijkheden van PowerGo met die van zijn concurrenten.

PowerGo biedt een oplossing die alles ontzorgt, inclusief onderhoud en service van de locaties. Dit is een kernprincipe van PowerGo. PowerGo biedt 24-uurs assistentie en klantenondersteuning. Actuele en gebruiksvriendelijke technologie staat centraal in de dienstverlening van PowerGo.

Een ander voordeel van het gebruik van PowerGo’s eMobility-oplossingen is dat we de locatie-eigenaar graag co-branded laadpalen of zelfs fully-branded laadpalen aanbieden. Hierdoor kan de locatie gemakkelijk profiteren van nieuwe branding-mogelijkheden en publiciteit op elke locatie.

Bovendien zorgt PowerGo ervoor dat locaties nu al voldoen aan de wetten en regelgevingen van een energiebewust Europa in 2025. Met de regeringen die aandringen op een duurzamere toekomst met de doelen van 2025 in gedachten, wordt het installeren, bedienen en onderhouden van oplaadpunten voor elektrische auto’s voor veel parkeerlocaties verplicht. En steeds meer steden in heel Europa hebben milieuzones ingevoerd, zijn hiermee begonnen of hebben plannen gemaakt om de aanhoudende snelle verschuiving naar eMobility in heel Europa te vergemakkelijken.

Projecten en partners

PowerGo is een van de snelst groeiende Charge Point Operators (CPO’s) in Europa. Samen met het internationale laadplatform Spirii werkt PowerGo continu aan een snelle uitbreiding van een snellaadnetwerk voor heel Europa. Om deze snelle expansie te verzekeren, heeft PowerGo een groot en groeiend netwerk van gecertificeerde installatiepartners door heel Europa.

Toegankelijkheid van laadoplossingen voor elke bestuurder van een elektrische auto is een topprioriteit voor PowerGo. PowerGo werkt samen met vertrouwde partners in heel Europa, met veel nieuwe en mooie projecten in het vooruitzicht.

Bekijk hier het team van PowerGo:

Geïnteresseerd om bij PowerGo te werken?

Geïnteresseerd? Wij horen graag van u.