PowerGo

PowerGo wil elektrische mobiliteit (eMobility) en snel en duurzaam opladen stimuleren. De snellaadpunten van PowerGo worden voorzien van duurzame energie uit zonneparken. Dit zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot in het vervoer effectief en substantieel wordt verminderd.

Vraag en aanbod komen samen: snellaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s) worden voorzien van duurzame energie. Op deze manier levert PowerGo niet alleen een belangrijke bijdrage aan de Europese energietransitie, maar ook aan de uitrol van een Europees (snel)laadnetwerk. PowerGo heeft de ambitie om een belangrijke Charge Point Operator (CPO) van Europa te worden.

PowerGo’s moederbedrijf, PowerField, is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst met zonneparken.

PowerGo (snel)laadpunten: de volledige oplossing

Oplaadpunten voor EV’s zijn inmiddels onmisbaar geworden voor bezoekers, klanten of medewerkers van een locatie. PowerGo biedt de locatie-eigenaar een totaaloplossing. Dit voor zowel Public Charging, het opladen van elektrische auto’s bij publieke oplaadpunten, als Fleet Charging, het opladen van de elektrische vloot van een bedrijf.  

Projecten en partners

PowerGo is een van de snelst groeiende Charge Point Operators (CPO’s) in Europa. Samen met het internationale laadplatform Spirii werkt PowerGo continu aan een snelle uitbreiding van een snellaadnetwerk voor heel Europa. Om deze snelle expansie te verzekeren, heeft PowerGo een groot en groeiend netwerk van gecertificeerde installatiepartners door heel Europa.

PowerGo zorgt ervoor dat locaties nu al voldoen aan de wetten en regelgevingen van een energiebewust Europa in 2025. Nu regeringen aansturen op een duurzamere toekomst met de doelstellingen van 2025 in het achterhoofd, is het installeren, exploiteren en onderhouden van laadstations voor elektrische auto’s voor veel locaties vereist. En steeds meer steden in heel Europa hebben milieuzones ingevoerd, geïnitieerd of gepland om de aanhoudende snelle verschuiving naar elektrische mobiliteit in heel Europa te vergemakkelijken.

Toegankelijkheid van laadoplossingen voor elke bestuurder van een elektrische auto is een topprioriteit voor PowerGo. PowerGo werkt samen met vertrouwde partners in heel Europa, met veel nieuwe en mooie projecten in het vooruitzicht.