16 februari 2023

PowerGo breidt laadoplossingen voor Crisp extra uit 

Sinds de zomer van 2022 zorgt PowerGo bij de bezorghubs in Utrecht en Bornem voor de uitrol van elektrische laadoplossingen voor de populaire online supermarkt Crisp. Afgelopen jaar heeft PowerGo ook de andere locaties van Crisp voorzien van laadinfra. 

Positieve samenwerking 

Na het succes in Bornem en Utrecht breiden PowerGo en Crisp de samenwerking verder uit, en verzorgt PowerGo ook de slimme en duurzame laadoplossingen bij de bezorghubs in Breda en Eindhoven. Sinds oktober 2022 kunnen tientallen elektrische voertuigen van Crisp ook vanuit deze locaties de boodschappen duurzaam bezorgen.  

Crisp breidt sinds haar oprichting in 2018 een groeiende elektrische vloot steeds verder uit, en werkt daarbij toe naar een emissievrije operatie. PowerGo is hiermee een toegewijd partner die de laadinfrastructuur van Crisp ondersteunt met expertise op dit gebied. Dankzij deze manier van fleet charging kunnen de elektrische voertuigen van Crisp de boodschappen duurzaam bij de klant bezorgen. In de toekomst zal PowerGo op nog meer locaties ondersteunen in de snelle en duurzame bezorging van Crisp. 

Lees ook:

PowerGo-laadpalen bij Crisp