12 maart 2022

PowerGo levert 1.000.000 kilowattuur

PowerGo heeft haar 1.000.000ste kilowattuur geleverd. Deze mijlpaal hebben we binnen een jaar na het plaatsen van de eerste PowerGo-laadpaal bereikt. PowerGo levert zo een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van het (snel)laadnetwerk in Nederland. Met dit aantal kilowattuur kun je namelijk 3 tot 5 miljoen duurzame kilometers autorijden!

Dit is mede dankzij de recente plaatsing van (snel)laadpalen bij het Koning Willem II Stadion, Hotel Zwanenburg, Recreatiepark Burghorn in Schagen en TopParken ’t Gelloo in Ede. Verder plaatsen we deze maand laadpalen bij Hotel Parkzicht in Veendam en komt er een samenwerking aan met tuincentra in Apeldoorn, Almelo en Lochem. Een aantal andere grote samenwerkingen worden binnenkort bekendgemaakt.

Opladen met de kracht van de zon

Met de laadpalen van PowerGo heb je geen eigen investering. Wij nemen alle zorg uit handen, inclusief de service en het onderhoud. De laadpalen hebben een eigen aansluiting, buiten de meterkast om. Bij PowerGo laad je met 100% zonnestroom, afkomstig uit Nederland. En als locatie-eigenaar profiteer je van de opbrengst van de laadpalen.

Ook interesse in laadpalen? Neem een kijkje op: Wij zoeken locaties

PowerField

PowerGo heeft als doel om de opgewekte energie van de zonneparken van PowerField te gebruiken om de CO2-uitstoot in het vervoer te verminderen. Het middel daarvoor is het realiseren van (snel)laadpunten voor elektrische auto’s.

Als dochteronderneming van PowerField garandeert PowerGo dat de elektriciteit voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem, om zo te zorgen voor meer duurzaam energieverbruik en om de energietransitie te ondersteunen. Laadoplossingen voor alle bestuurders van elektrische auto’s en groene energie is een groot onderdeel van PowerGo’s ambitie. PowerGo streeft ernaar om de komende jaren een van de grootste laadpuntexploitanten in Europa te worden.