12 mei 2022

Snellaadpalen op Feria de Abril in Spanje

In de eerste week van mei stonden we op het grootste festival van Sevilla (Spanje): Feria de Abril. PowerGo en Spirii zorgden voor de snelladers voor zo’n 16.000 parkeerplaatsen. Zo konden bezoekers van dit historische Spaanse culturele evenement gemakkelijk de hele week hun elektrische auto opladen.

Na de COVID-19 pandemie kon Feria de Abril in 2022 voor het eerst weer doorgaan. Het festival duurt een hele week en is een belangrijk onderdeel van de traditie in Sevilla en Andalusië; evenals in heel Spanje. Het is een uniek festival waar dans, eten, muziek en Spaanse cultuur de stad massaal overspoelen.

PowerGo mocht de hele week haar snellaadstations beschikbaar stellen op het festival. Dit is voor een groot deel te danken aan de Spirii Go-app en de 22 kilowatt-laadpalen van Ecotap. Hernieuwbare energie voor alle elektrische auto’s waren gemakkelijk toegankelijk voor alle gebruikers. Als resultaat waren we in staat om oude cultuur samen te voegen met moderne technologie, om zo een succesvolle en interessante hybride oplossing te creëren.

Snellaadpunten door heel Europa

PowerGo is de dochteronderneming van PowerField. Samen met het internationale laadplatform Spirii is het doel om een snelle uitbreiding van het Europese laadnetwerk te realiseren. Spirii en PowerGo bieden samen eenvoudige en slimme laadoplossingen voor bestuurders van elektrische auto’s. Deze slimme laadoplossingen in combinatie met groene energie is een belangrijk onderdeel van PowerGo’s ambitie om een belangrijke exploitant van laadpunten in Europa te worden.

Ook geïnteresseerd in snellaadpunten op uw locatie? Wij helpen u verder! Neem gerust contact met ons op.

PowerGo
PowerGo

Foto’s: Team PowerGo en Spirii bij de Ecotap-snellaadppalen in Sevilla (Spanje)

PowerGo