Jumbo Supermarkten en La Place restaurants

In 2022 is PowerGo gestart met de realisatie van snellaadpalen bij Jumbo winkels in Nederland en België, en bij La Place restaurants. Klanten kunnen een winkel- of restaurantbezoek combineren met het opladen van hun elektrische auto.  

Snel laden en leuke extra’s voor klanten 

Iedere Jumbo-locatie in Nederland en België wordt voorzien van een snellaadpaal van 180 kilowatt, met aansluitingen voor twee elektrische auto’s. De oplaadtijd is precies gelijk aan de gemiddelde tijd die de klant in de Jumbo winkel verblijft. Hierdoor is in veel gevallen de auto opgeladen zodra de boodschappen zijn gedaan. Door middel van het sparen voor Jumbo Extra’s punten tijdens het opladen kunnen klanten korting krijgen op boodschappen, abonnementen en dagjes uit.  

Douwe Snel, directeur Franchise & Real Estate bij Jumbo: “Wij zetten continu stappen om onze bedrijfsvoering en gebouwen verder te verduurzamen en zien het als een verantwoordelijkheid om onze CO2-uitstoot te verminderen. Tegelijkertijd willen we klanten helpen bij een duurzamere leefstijl, zodat we samen het verschil kunnen maken. Met het aanbieden van laadfaciliteiten dragen we bij aan het toegankelijker maken van elektrisch rijden.” Deze manier van public charging is een belangrijk onderdeel binnen PowerGo. 

Bekijk meer projecten

Slimme en duurzame laadoplossingen van PowerGo

Projecten