Koning Willem II Stadion

Bezoekers aan het Koning Willem II Stadion kunnen sinds 2022 gebruik maken van verschillende PowerGo-laadpalen.

Zowel bij een bezoek aan Bonheur Horeca Groep als Willem II kan worden opgeladen bij de laadstations. Er zijn acht laadpalen geïnstalleerd waar 16 auto’s gelijktijdig kunnen opladen, samen met een snellader van 180 kilowatt met twee laadpunten.

Er zijn negen laadpalen geplaatst, waar 18 elektrische auto’s kunnen opladen

Snellaadpaal van 180 kilowatt

PowerGo levert een bijdrage aan de service voor alle bezoekers, met 100% groene stroom uit zonneparken van Nederlandse bodem. Jos de Kruif, commercieel manager Willem II: ‘’Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dat we in samenwerking met Bonheur, DHL, PowerGo en Ecotap daarop kunnen inhaken en deze service kunnen leveren aan onze sponsoren en gasten is daarom erg belangrijk. Het past ook goed bij de ‘Go Green’-doelstellingen van onze maatschappelijk partner DHL. Kortom, een win-winsituatie voor alle betrokkenen.’’ 

Op de parkeerplaats staat een taxushaag. In de naalden van deze haag zit een stof die als basisgrondstof dient voor chemotherapie. De taxushaag op de parkeerplaats wordt gesnoeid om deze naalden in te zamelen. Hierom heeft PowerGo de laadpalen met uiterste zorg voor deze taxushaag geplaatst.

Bekijk meer projecten

Slimme en duurzame laadoplossingen van PowerGo

Projecten