Public Charging

Oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s) zijn onmisbaar voor bezoekers, klanten of medewerkers van een locatie. Het realiseren van (snel)laadpunten waar publiek geladen kan worden, public charging, zorgt ervoor dat de loyaliteit van bestaande klanten op een locatie vergroot wordt en nieuwe bezoekers worden aangetrokken. 

Totaaloplossing voor de locatie-eigenaar  

Met de (snel)laadpunten van PowerGo hoeft de eigenaar van een locatie geen eigen investering te doen. PowerGo faciliteert dit graag voor eigen rekening en risico. De PowerGo-locatiepartner profiteert van de opbrengst van de laadpalen. PowerGo biedt een nauwkeurige oplossing voor automatische terugbetaling, die wordt ondersteund door volledig schone en hernieuwbare energie, met snelheid en nauwkeurigheid. Dit is een belangrijke factor bij het vergelijken van de mogelijkheden van PowerGo met die van zijn concurrenten.  

PowerGo biedt een oplossing die alles ontzorgt, inclusief onderhoud en service van de locaties. Samen met de locatie-eigenaar kan er voor een mix van verschillende laadpalen worden gekozen. Soms zijn AC laadpalen geschikt, soms passen DC laadpalen (snelladers) beter of soms juist een combinatie van beide. Door middel van 24-uurs support en klantondersteuning zorgt PowerGo voor de beste ervaring op het gebied van onderhoud en service. Actuele en gebruiksvriendelijke technologie voor de gebruiker staat centraal in de dienstverlening.  

Public Charging

Bij de veerdienst AG EMS is een mix van laadpalen (AC en DC) geïnstalleerd 

Snellaadpalen op de Corda Campus 

Duurzaam opladen  

De (snel)laadpunten worden voorzien van duurzame energie van Nederlandse bodem. Zo levert de locatie-eigenaar een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en wordt de CO2-uitstoot in het vervoer substantieel verminderd. De mogelijkheid om een gebruiker met duurzame energie te laten opladen geeft een locatie een professionele uitstraling en draagt bij aan een duurzaam imago. 

Een ander voordeel is dat PowerGo de locatie-eigenaar graag co-branded laadpalen of fully-branded laadpalen aanbiedt. Hierdoor kan de locatie gemakkelijk profiteren van nieuwe branding-mogelijkheden en extra publiciteit. 

Bekijk onze projecten in ons portfolio.

Voor locatie-eigenaren neemt PowerGo alle zorgen uit handen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op. 

Geïnteresseerd in (snel)laadpalen op uw locatie?

Meld uw locatie aan

PowerGo-laadpunten bij partners Jumbo Supermarkten, Basic-Fit en Zonnepark Oppenhuizen